onsdag 23 december 2015

Dan före doppare dan

Tänk att imorgon är det julafton!
Den tanken har inte riktigt hunnit sjunka in ännu men nog kommer stämningen att vara på topp imorgon ändå, med eller utan snö på marken.

I dag blev vi äntligen färdiga med vårt tak projekt i storstugan. Det blev riktigt fint fast brädet mitt i rummet är ännu omålat, så det har jag att "se fram emot" i vår/sommar. Jag kommer väl ändå hur som helst att hamna dra ett varv med penseln lite här och där, där träet skiner genom på vissa brädor, så det får göras samtidigt.

Ikväll har vi även hunnit sätta papper på ovansidan av tak brädorna. Anledningen till att vi har gjort det är för att isoleringen inte skall trasa genom taket när det ändå finns lite springor mellan brädorna. Det började se väldigt konstigt ut på övervåningen nu när alla tak brädorna kom på plats. Är det faktiskt så där lågt i tak på övervåningen!? :D

Under den här veckan har trappan också sakta men säkert börjat ta form. Bara vi skulle hitta rätt typ av material till trappstegen så skulle den snart vara fem före färdig. Men visst klarar vi oss med metall stegen ännu en stund. :)

Taket är klart!
Skyddspapper ovanpå brädorna
Trappan börjar växa fram

Dixie vill önska en god jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar