fredag 24 mars 2017

Katt och kakel

Hoppsan! här har det inte hänt så mycket på en tid märker jag.
Egentligen vet jag inte om det har hänt så mycket speciellt vid bygget heller. Det har varit en del jobb i våtutrymmena förstås och på pauser har vi varit inne hos mina föräldrar och lekt med lilla Tiger. =)

Bästa vänner <3
Tiger
Tekniska rummet har fått lite kärlek under veckan som har gått. Väggarna har tapetserats med glasfibertapet och både väggarna och taket har blivit vitmålade samt en taklampa har blivit installerad. Helt plötsligt blev det som ett helt nytt rum! Nu är det bara golvet och "inredningen" som fattas!
Tapetsering av tekniska rummet

Förra helgen spenderades hela lördagen i stan, vi var på jakt efter kakel till badrummet och hjälpköket. Vi hade egentligen redan på klart vilka kakel vi skulle ha till båda rummen men i kakelbutiken gjorde vi en 360 graders omvändning och bestämde oss för en helt annan stil och typ av kakel.
I onsdags var vi tillbaka till butiken för att sätta in beställningen men väggkaklet som vi hade bestämt oss för till badrummet hade slutat tillverkas och i lagret fanns inte tillräckligt stor mängd. Så valet av kaklet till badrumsväggen är ännu öppet men jag hoppas det ordnar sig nästa vecka.
Byte av golvkakel påverkar ju nu också resten av inredningen och färgvalen i badrummet och hjälpköket. Men jag tar ingen stress av det, har redan flera olika idéer och sökmotorn på instagram och pinterest går heta.
Golvkakel till badrum och hjälpkök
Nästa vecka påbörjas troligtvis arbetet med golven i våtutrymmen. Primer ska sättas, lutningar spacklas, fuktspärr rollas och sen blir det att börja kakla! Spännande!
Tänk då är ju badrummet nästan helt färdigt, bara toaletten, duschskåpet och taket som fattas! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar