söndag 22 april 2018

99%

Hallå där! Här är det någon som haft bloggpaus i en hel månad :|

Under de senaste veckorna har en hel del hänt vid huset. Jag kan äntligen meddela att köket är nu nästan helt och hållet färdigt, till 99%, det enda som fattas är hyllorna som ska upp på väggen mellan kylskåpet och skafferiet.
Sen jag skrev sist har alltså väggarna pappspänts och tapetserats, listerna har målats och kommit upp, alla köksmaskiner har installerats, belysningen har kopplats, skafferiet inretts och alla skåp har målats.

Jag känner mig väldigt stolt över att det är faktiskt jag och Patrik som tillsammans har planerat och tillverkat allt från grunden och till en ganska billig peng dessutom. Grovt räknat har vårt kök kostat cirka 2500€ + köksmaskiner.

Här är lite bilder på vårt fina kök =)

Ett av de största problemen vi hade när vi planerade köket var att bestämma vilken kyl och frys vi skulle ha. För att få så mycket bänkyta som möjligt bestämde vi oss för en kombinerad kyl/frys som är 200cm hög och 70cm bred.
Tapeten Liten lilja från Lim&handtryck
I går murades teglet under vedspisen
Klotlampor från Byggfabriken, snygga och tidsenliga!

Utöver att köket blivit färdigt har vi fått lite mera el inkopplat i huset. Nu har vi äntligen belysning och fungerande eluttag i lillkammaren och gamla farstun!
Tidigare i vinter köpte vi en jugendlampa som nu pryder taket i lillkammaren. Till gamla farstun har vi beställt nya porslinssocklar med glödlampor, eftersom taket i gamla farstun är så låg passade dessa lampor mycket bra där.
Begagnad jugenlampa i lillkammaren.
Takbelysning i gamla farstun
Snygga strömbrytare!
TJ 4 månader till inflytt!!

1 kommentar:

  1. For et fantastisk fint kjøkken! Nydelig arbeid!
    Hilsen Camilla i Norge

    SvaraRadera