söndag 25 februari 2018

Uppdatering från köket

Det är nu fyra veckor sedan vi började på med köket och högra väggen är nu färdig. Längs med den högra väggen har det byggts skafferi, 2st bänkskåp, "köpmansdisk" och rum för kylskåp med tillhörande överskåp. Bänkskivan i björk är även på plats.
På båda sidorna om fönstret ska några hyllor komma upp samt en lång hylla ovanför fönstret som går längs med hela väggen.
Köket, insyn från storstugan
bänkskåp och köpmansdisk
rum för kylskåpet till vänster och det platsbyggda skafferiet längst till höger

Överblick av köket, bakom den bruna gardinen är ingången till matsalen
I går vad det dags att börja på med den motstående väggen i köket, där ska bl.a. ugn, spis, diskmaskin och diskho komma. Dock gick nästan hela gårdagen åt att planera, kapa panel till bänk- och överskåp samt hämta hem material. Idag har jag grundmålat panelen till bänkskåpen medan Patrik har börjat på med stommarna.
Vi räknar med att denna vägg kommer att ta cirka en månad att tillverka och efter det räknar vi ännu med en månad att fixa det sista som att tapetsera väggar, sätta upp lister, tillverka hyllor samt måla klart hela härligheten. =')

Ritning över den vänstra väggens köksskåp
"Före"
Stommar på plats

Till sist en glad nyhet! nu har vi äntligen fått slå in sista spiken i klädvårdsrummet! Tvättmaskinen är levererad och installerad och även hyllorna är uppe och oljade!! =)
Tvättmaskin och hyllorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar