söndag 11 februari 2018

Klädvårdsrummet och andra framsteg

Har inte visat klädvårdsrummet sedan det blev "färdigt", fast helt 100% färdigt är det ju inte ännu heller.. men nästan! =) Under veckans gång har skåpen fått sin sista strykning med färg och socklarna har satts på plats, nu är det bara själva tvättmaskinen som fattas och tre hyllor ovanför.
Förhoppningsvis levereras tvättmaskinen inkommande vecka, när vi köpte den (och alla andra vitvaror i november) kom vi överens med försäljaren att alla köksmaskiner skulle levereras vecka 1!! Hejja hejja! bara 6 veckor försenad!! =(

Är verkligen nöjd med vårt färgval i klädvårdsrummet! Vetegrå på väggarna och skåpen är målade med en blandning av 2 delar grönjord och 1 del vetegrå.
 Platsbyggda skåp =)
Högskåpet på högra bilden blir till städskrubb och högskåpet mittemot (på bildren til vänster) blir förvaring för bl.a. arbetskläder och andra "sämre" klädesplagg.
Klädvårdsrummet är det rum i huset där planlösningen förändrats flest gånger =D.


När ett målarprojekt avslutas börjar ett annat.
I går målade jag golvet i lillkammaren för andra gången och i dag plockade jag fram samt grundmålade listerna till fönster, dörrar och golv som ska sättas i lillkammaren och gamla farstun.
Golvet i lillkammaren är målat med 50% kimrök, listerna ska målas med 75% kimrök och trösklarna med 100% kimrök. En riktig kimröksorgie blir med andra ord! ='D
Fönsterfoder grundmålade!

Patrik har arbetat på för fullt med vår "lådmodul" som ska sitta framför fönstret i köket. Tidigare i veckan gjorde han stommen för lådorna och nu under helgen har själva lådorna tillverkats. Eftersom att denna "modul" ligger framför fönstret och elementet är den grundare än resten av skåpen som ligger bredvid, djupet på lådorna är cirka 45cm. Modulen är även tillverkad så att man kan ta bort det från underskåpstommen så man kommer åt elementet om det behövs.
Voi että vad han kan min man! =)
Till näst blir det att fixa till pärlsponten till lådfronterna! =)

Stommen till lådmodulen.. + skafferidörr på pressning
Lådorna på plats!! =D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar